Privatlivspolitik

Ved at interagere med Expect A/S og www.expect.as accepterer du samtidig, at Expect A/S behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedestående data- og cookiepolitik.

Klik her for vores cookie-politik.

Kort om privatlivs- og persondatapolitik

Denne privatlivs- og persondatapolitik er skrevet med formålet, bedre at kunne informere dig om, hvilke persondata Expect A/S behandler og hvordan vi behandler dem. Persondata forståes som personhenførbar data. Expect A/S respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysning, som vi måtte modtage.

Kan nedestående personpolitik ikke accepteres forbeholder Expect A/S sig retten til at afvise henvendelser, da personlige oplysninger kan være essentielt for opfyldelsen af vores forpligtelser overfor dig.

 

Personoplysninger

Emnet personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere et individ, her i blandt, men ikke begrænset til, for-, mellem- og efternavn, stilling, fysiskadresse, e-mailadresse eller anden form for kontaktoplysninger. Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der benyttes i opretholdelse af leverandør- og kundeforholdet mellem Expect A/S og kunder.  Endvidere, dækker emnet ’følsomme personoplysninger’ følgende informationer der kan tilknyttes et individ.

  • CPR-nummer
  • Fagforeningsmedlemskab
  • Helbredsoplysninger
  • Race eller etnisk oprindelse
  • Politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning
  • Genetisk og biometrisk data
  • Seksuelle forhold eller seksuel orientering.

 

Hvorfor indsamler Expect A/S personlig data

Expect A/S bruger en række personoplysninger for at kunne handle med dig og din virksomhed, opretholde serviceforpligtelser samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles ligeledes efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven. Indsamlingen sker med følgende formål:

  • Kunne tilbyder produkter og services, som eksisterende eller potentielle kunder måtte have efterspurgt.
  • Kunne informere om produkter og services tæt relateret til behov eksisterende og potentielle kunder måtte have.
  • Kunne foretage leverancer iht. kunde- og leverandørforhold.
  • Kunne leverer på service forpligtelser opstået iht. kunde- og leverandørforhold.
  • For at forbedrer kvaliteten af kunderelationer, services samt kommunikationsplatforme.
  • At kunne spore potentielle sikkerhedstrusler før, eller omgående efter hændelse.
  • Behandling af ordre, faktura, betaling og anden finansiel opfølgning.

Søger du en stilling eller job, indsamler vi persondata for at kunne analysere din baggrund og evner, samt evaluere dit potentiale som en Expect medarbejder.

 

Der indsamles data om dig, når du:

Expect A/S indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige i forhold til at kunne levere eller markedsføre produkter og ydelser, samt behandle forespørgsler som set, men ikke begrænset til, herunder.

  • Indgår i kunde- og leverandørforhold med Expect A/S.
  • Sender forespørgsler, klager eller på anden vis interagerer med Expect A/S og dennes ansatte.
  • Tilmelder dig eller interagerer med online markedsføringsmaterialer.
  • Afgiver personoplysninger på anden vis til Expect A/S.

 

Hvilke personoplysninger indsamles

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du besøger www.expect.as, tager kontakt til Expect A/S eller indgår i et kontraktuelt forhold med Expect A/S. Du kan dog tilgå www.expect.as uden at oplyse om dine personlige oplysninger. Ved tilgang til hjemmesiden uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person.

  • E-mailadresse
  • For- og efternavn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Bankdetaljer
  • Tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet)
  • Adfærd (inkluderet: besøgte URL, event triggers, handlinger såsom klik, åbningsrater, log-in, tid på hver side mv.)
  • Geografiske data
  • Data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.

 

Hvordan bruger vi dine personoplysninger?

Med mindre andet er angivet ifm. afgivelsen af data, kan vi gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til fuldbyrdelse af kontrakter samt kunde- og leverandørforhold.
  • Til at personaliserer din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af tidligere historik.
  • Til at forbedre markedsføring fra Expect A/S
  • Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice
  • Til at administrerer konkurrencer, kundeundersøgelser mv.
  • Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordrer
  • Til opfølgning på henvendelser
  • Til generel markedsføring

 

Hvordan beskyttes dine personoplysninger

Der foretages løbende scanning for sikkerhedsbrister og svagheder på vores hjemmeside og servere, således, at vi hurtigst muligt udelukker potentielle datalækager. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware og skadelig firmware. Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset antal medarbejdere. Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Expect A/S interne servere eller hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt. Der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne. Har vi mistanke om datalækage fra Expect A/S a eller dennes eksterne partnere, vil alle implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Expect A/S, bedes du til hver en tid tage kontakt til os. Dette indebærer blandt andet:

  • Afdækning af den potentielle skades omfang.
  • Meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere.
  • Meddelelse til Datatilsynet.
  • Korrigerende handlinger til inddæmning af skadeomfang.

 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet til Expect A/S via www.expect.as, mail eller telefonisk videregives kun til:

  • Interne afdelinger og/eller personale.
  • Betroede tredjemænd, hvor det forekommer nødvendigt iht. opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering, og hvorfra vi besidder en fyldestgørende og acceptabel databehandleraftale, der til en hver tid sikre brugernes og kundernes interesse tilstrækkeligt.

For at kunne give den bedst mulige oplevelse på Expect A/S hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

Expect A/S kan anvende Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på Expect A/S og kan findes her:www.google.com/privacy

 

Opbevaring og lagring af din personoplysninger

Expect A/S opbevarer de fornødne personoplysninger på dig, så længe der eksisterer et kundeforhold eller efter endt kundeforhold, at der er opbevaringspligt eller hjemmel hertil.
Du kan til en hver tid få rettet eller slettet i de personlige data som Expect A/S opbevarer og behandler om din person. Du kan derved altid få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret på dig. Dine oplysninger lagres henholdsvis på forsvarligt opbevaret servere indenfor Danmarks grænser, samt i aflåste og forsvarligt beskyttede fysiske arkiver. Serverne administreres henholdvist af Expect A/S samt dennes ansatte og tredjepart (databehandlere), som opbevarer og behandler data på vegne af Expect A/S iht. lovgivningen og denne datapolitik.

 

Revision

Vi reviderer løbende vores processer for databehandling, og opdaterer en gang årligt.

 

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Skulle du have spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, bedes du kontakte vores kundeservice.

 

 

Roskilde d. 25.05.2018